Categoria de producte

CREADOR (XINA) TECNOLOGIA CO, LTD


Departament comercial d'ultramar


Contacte: Ms.Yiko Lei


Tel.: + 86-755-26710992


Fax: + 86-755-26710105


Mòbil: +8613798299145 (24 hores)


Correu electrònic:sales@China-Creator.com


Oficina Add.:6 / F, bloc C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan District, Shenzhen, província de Guangdong, Xina 518072


Fàbrica cordi's: 5/F, 8 edifici, Parc Tecnològic de Zhongyuntai, Tangtou 1st Road, Tangtou comunitat, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, Xina

Casa > Exposició > Contingut

Lector RFID: alta seguretat més importants

Creador (Xina) Tech Co, Ltd | Updated: Feb 02, 2016

La seguretat de tags RFID només tan alts com la seguretat del lector RFID per llegir-lo. En altres paraules, tags RFID avançats només en un lector de targetes etiqueta algorisme de xifratge de 64 mica o quan un amfitrió suporta l'algoritme d'encriptació de 64 mica per ser útil.
Com amb les etiquetes RFID, actualment la majoria del lector de targetes RFID en el mercat suport només el nivell mínim de seguretat, i amb l'encriptació major algoritmes i la longitud de la clau és massa curt, que fa molt fàcil de trencar. Major seguretat nou lector de targetes suporta algorismes d'encriptació avançada i també dóna suport a un algoritme d'encriptació simple. També permet protegit amb contrasenya i permeten múltiples xifrat en RFID etiqueta opcional algoritme d'encriptació utilitzat a la zona.
Com diu el proverbi, canvi és constant. Seguretat i RFID aplicacions així. Algorismes de xifrat són constantment actualitzat i millorat, la clau de creixement llarga i forta. Perquè RFID és una tecnologia emergent, i disposen d'etiquetes RFID conjunt es preveu continuar evolucionant gradualment per satisfer necessitats canviants cadena de subministrament.
Quan l'elecció de RFID tags i lectors RFID ha de recordar que algun lector només pot actualitzar manualment canviant el maquinari en el dispositiu. Imaginar, si voleu enviar personal de manteniment a cada entrada d'un enderroc d'edifici i actualitzar cada lector, a la cadena de subministrament del fabricant al consumidor cada pas d'eliminar i actualitzar milers de lectors, que seria una cosa molt molest. La flexibilitat és la característica clau de Sistemes RFID. Lector RFID nova poden simplement carregar una rampa de firmware nova per a tots els dispositius de la xarxa a través de la xarxa.
Aquest lector RFID dóna suport a rampa de firmware també permet múltiples lectors en una rampa de xarxa única ubicació remota d'Internet.

Un parell de: No

Següent: Lector RFID: gestió d'actius de valor RFID