Categoria de producte

CREADOR (XINA) TECNOLOGIA CO, LTD


Departament comercial d'ultramar


Contacte: Ms.Yiko Lei


Tel.: + 86-755-26710992


Fax: + 86-755-26710105


Mòbil: +8613798299145 (24 hores)


Correu electrònic:sales@China-Creator.com


Oficina Add.:6 / F, bloc C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan District, Shenzhen, província de Guangdong, Xina 518072


Fàbrica cordi's: 5/F, 8 edifici, Parc Tecnològic de Zhongyuntai, Tangtou 1st Road, Tangtou comunitat, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, Xina

Casa > Notícies > Contingut

RFID malbaratament de poder: La tecnologia RFID lector

Creador (Xina) Tech Co, Ltd | Updated: Feb 02, 2016

Amb el desenvolupament de lectors RFID, la tecnologia RFID són més àmpliament utilitzats. Es va informar que l'aplicació de la tecnologia RFID va començar en la indústria dels residus, la tecnologia és la primera del país.
En vida va rebre d'escombraries enviat procés al, cotxe mitjançant lector i les escombraries barrils Shang d'equips electrònics etiqueta RFID, sistema pot automàticament col·lecció vida escombraries font i la informació de barrils d'escombraries, i sobre cada bótes dins d'escombraries per metre pesants, aconseguit automàticament aquesta col·lecció pesat i sense cables i carregar en temps real, també a tota la comunitat tots els barrils d'escombraries d'aquestes dades pesats per al processament de granel , pujar a l'extrem de servidor.
En la classificació procés, utilitzant la "Internet +" tecnologia, construcció d'escombraries, vehicles de sanejament, transport de les estacions, enllaços entre plantes processadores, tot el procés de seguiment de recollida, transport i tractament, a més promoure sanejament i gestió acurada. Camions d'escombraries pot també identificar si les escombraries per materials reciclables, des de la font per promoure el reciclatge de residus.
Aplicació de la tecnologia RFID en la indústria dels residus, accelerar enormement la velocitat i eficiència dels residus, fent més fàcil la vida de les persones.