Categoria de producte

CREADOR (XINA) TECNOLOGIA CO, LTD


Departament comercial d'ultramar


Contacte: Ms.Yiko Lei


Tel.: + 86-755-26710992


Fax: + 86-755-26710105


Mòbil: +8613798299145 (24 hores)


Correu electrònic:sales@China-Creator.com


Oficina Add.:6 / F, bloc C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan District, Shenzhen, província de Guangdong, Xina 518072


Fàbrica cordi's: 5/F, 8 edifici, Parc Tecnològic de Zhongyuntai, Tangtou 1st Road, Tangtou comunitat, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, Xina

Casa > Notícies > Contingut

Màquina expenedora d'entrades (TVM)

Creador (Xina) Tech Co, Ltd | Updated: May 31, 2017

Ticket machine , també coneguda com Ticket Vending Machine (TVM) , és una màquina expenedora que produeix bitllets . Per exemple, les tiquets ofereixen bitllets de tren a les estacions de tren , bitllets de trànsit a les estacions de metro i bitllets de tramvia en algunes parades de tramvia i en alguns tramvies. La transacció típica consisteix en un usuari que utilitza la interfície de visualització per seleccionar el tipus i la quantitat d'entrades i, a continuació, triar un mètode de pagament , ja sigui en efectiu , targeta de crèdit / dèbit o targeta intel·ligent . El bitllet o bitllets s'imprimeixen i es lliuren a l'usuari.

Per fomentar l'ús de les màquines d'entrades i reduir la necessitat dels venedors, els preus de les màquines poden ser en alguns casos inferiors als d'un taulell de bitllets.

En molts països on els trens i els bitllets de transport urbà operen, en gran mesura, en el sistema d'honor (amb l'execució d'inspectors o conductors), també hi ha màquines a les estacions (o als vehicles) només per validar els bitllets. Aquesta és la situació en què es compra un bitllet per avançat i decideix utilitzar-lo més tard. En general, el bitllet es fa amb el temps per determinar el seu període de validesa. Un problema comú és oblidar-se de validar i de ser multat com si no tingués cap tiquet.

Les entrades que estan fora de servei o que accepten el "canvi exacte" només provoquen pèrdues per als proveïdors de transport. Les tiquetes de trànsit a Melbourne , per exemple, sovint s'apaguen del canvi quan els passatgers utilitzen una proporció més alta de monedes de $ 2 i 50 c, i esgoten la màquina de bitllets amb denominacions de moneda més petites (10c, 20c). Els passatgers no necessiten comprar entrades als tramvies quan les màquines d'entrades quedin sense canvis.

Aquestes màquines generalment no s'utilitzen als Estats Units. Gairebé totes les xarxes nord-americanes de trànsit massiu que operen en el sistema d'honor esperen que els seus usuaris comprin bitllets immediatament abans d'usar-los; Els corredors regulars poden evitar aquestes molèsties al passar el període de compra amb antelació (sovint de les mateixes màquines que venen bitllets diaris o d'una sola vegada). Tanmateix, recentment, un grapat de sistemes ferroviaris regionals com Metrolink han adoptat l'ús de màquines de validació d'almenys alguns tipus d'entrades.

Les màquines d'entrades s'utilitzen sovint a l'estacionament d'automòbils, així com a aquelles que emeten entrades gratuïtes, per exemple, les de col · lecció virtual .