Categoria de producte

CREADOR (XINA) TECNOLOGIA CO, LTD


Departament comercial d'ultramar


Contacte: Ms.Yiko Lei


Tel.: + 86-755-26710992


Fax: + 86-755-26710105


Mòbil: +8613798299145 (24 hores)


Correu electrònic:sales@China-Creator.com


Oficina Add.:6 / F, bloc C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan District, Shenzhen, província de Guangdong, Xina 518072


Fàbrica cordi's: 5/F, 8 edifici, Parc Tecnològic de Zhongyuntai, Tangtou 1st Road, Tangtou comunitat, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, Xina

Casa > Notícies > Contingut

Què és una etiqueta RFID?

Creador (Xina) Tech Co, Ltd | Updated: May 15, 2018

Les etiquetes d'identificació de la freqüència de ràdio (RFID) s'utilitzen en una àmplia gamma d'aplicacions: identificació d'animals, rastreig de mercaderies a través de la cadena de subministrament, rastreig d'actius com ampolles de gas i barriletes de cervesa i control de l'accés als edificis. Les etiquetes RFID inclouen un xip que normalment emmagatzema un número estàtic (una ID) i una antena que permet que el xip transmeti el número emmagatzemat a un lector. Algunes etiquetes RFID contenen memòria de lectura / escriptura per emmagatzemar dades dinàmiques. Quan l'etiqueta pertany al rang del lector de RF adequat, l'etiqueta s'activa amb el camp RF del lector i transmet la seva identificació al lector.

Les etiquetes RFID són senzilles, de baix cost i d'ús general, tot i que això no sempre és el cas, com ara etiquetes de rentat reutilitzables. Hi ha poca o cap seguretat en l'etiqueta RFID o durant la comunicació amb el lector. Qualsevol lector que utilitzi la freqüència RF adequada (freqüència baixa: 125/134 KHz; alta freqüència: 13,56 MHz; i freqüència ultra alta: 900MHz) i el protocol pot obtenir l'etiqueta RFID per comunicar els seus continguts. (Tingueu en compte que això no és cert de les claus del cotxe que contenen una etiqueta RFID segura.) Les etiquetes RFID passives (és a dir, aquelles que no contenen una bateria) es poden llegir des de distàncies de diversos centímetres (centímetres) fins a molts metres (metres), depenent de la freqüència i la força del camp RF utilitzat amb l'etiqueta en particular. Les etiquetes RFID tenen característiques comunes, com ara:

Dissenys de baix cost i fabricació d'alt volum per minimitzar la inversió necessària en la implementació.

Seguretat mínima en moltes aplicacions, amb etiquetes capaces de ser llegides per qualsevol lector compatible. Algunes aplicacions com les claus de cotxe tenen característiques de seguretat, sobretot disposicions per autenticar l'etiqueta RFID abans de permetre que l'encesa s'iniciï el cotxe.

Emmagatzematge mínim de dades comparable al codi de barres, normalment un format fix escrit una vegada que l'etiqueta està fabricada, encara que existeixen etiquetes de lectura / escriptura.

Rang de lectura optimitzat per augmentar la velocitat i la utilitat.

Lector de targetes RFID